Tutorials

Går du i stå, og ikke kan komme videre, kan vi anbefale, at se vores læringsvideoer. Du har alle videoerne lige ved hånden, inde på vores app-platformen.

Support

Skriv til vores support, vi svare inden 24 timer på hverdage.

FAQ

Vi har samlet en liste over svar på almindelige spørgsmål.

Hvad er en PWA app?

PWA står for Progressiv Web App. En PWA app virker som en helt almindelig app, selvom det i princippet er et resopntivt webdesign. PWA apps har en række fordele.

  • Kan installeres på iOS (Apple styresystem).
  • Optager mindre plads på smartphonen.
  • Er ikke afhængig af Apples rigide revisionsprocesser.
  • Er hurtigere end almindelige apps.
  • Virker også offline.
  • Som udvikler spare du omkostningerne til en Apple udvikler konto.
Skal man have en udviklerkonto Google Play for at udgive en app?

Android forlanger, at man kun bruger sin egne udviklerkonto Derfor må vi ikke udgive dine apps på vores udvikler konti.

Når du har oprettet din udviklerkonto, publicere vi din app for dig til din konto. Du behøver derfor ikke, at sætte dig ind i alt det tekniske som det kræver, at publicere en app, vi klare det for dig.

Se her, hvordan du opretter en Android Udvikler konto.

Koster det penge at oprette udvikler til Android/Google Play?

Ja det koster penge.
En Android udvikler konto koster en engangsbetaling på 25 USD.

Er der hjælp at få, hvis man alligevel ikke kan finde ud af det?

Ja.Vores app platform er meget let og intuitiv, men skulle du alligevel blive i tvivl om noget, er der en lærrings video til hver funktion. Skulle du stadigvæk være i tvivl, er du altid velkommen til, at skrive til vores support. Vi svare hurtigst muligt og inden 24 timer på hverdage.

Skal man betale før man kan lave en app?

Nej, Det er helt gratis at lave en app, du kan også teste den på din telefon, via vores app, først når du er tilfreds og ønsker at publicere din app skal du betale.

Hvad består markedsføringsmaterialet af ?

Markedsføringsmaterialet er flyers skabeloner og web banner du nemt kan til-rette selv enten ved brug af Photoshop. Hvis ikke du har Photoshop anbefaler vi Gimp som er et gratis software. Hvis du har tegnet et 2.års abonnement til-retter vi dit markedsføringsmateriale  for dig uden beregning. Hvis du har et mindre abonnement tager vi en mindre betaling for det.

Hvad nu hvis jeg ikke selv vil lave min app?

Hvis du ikke ønsker at lave din app selv, kan du bestille en af vores dygtige udviklere til at gøre det for dig. Din månedlige betaling er den samme, men vi tager et engangsgebyr for at lave din app. Gebyret kan variere i forhold til de funktioner du ønsker.