Se hvordan du laver din egen app

Se hvordan du laver din egen app.

I denne artikel vil vi kort vise dig, hvordan du laver din egen app, helt uden at kunne kode. Vores påstand er, at hvis du kan bruge en computer, kan du også lave en app.

På app-platformen kan du finde mere dybdegående forklaringer om, hvordan de forskellige funktioner virker. Denne artikel er kun skabt for, at vise dig, hvor nemt det er at lave din egen app.

Når du laver en app på vores platform, laver du både en app til App store og Google play store på én gang.

 

 

Gå til menuen “lav en app” => Opret en applav din egen appKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Vælg design efter emne eller firmatype. Du selv ændre alt ved den, hvis det ønskes. Finder du ikke en skabelon, der passer til din firmatype kan du enten vælge en blank skabelon, eller den skabelon der ligger tættest på dit behov. Du kan ændre alt ved skabelonerne så det passer dit behov.vælg-app-skabelonKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Opret konto. Vi vidregiver aldrig dine oplysninger. Navnet på din app vises i app store og playstore. Du kan ændre navnet indtil du publicere. Når først din app er publiceret kan du ikke ændre navnet.Lav-en-appKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Du Kommer nu ind på administrationspanelet, hvorfra du kan lave din app. Du kan ændre sproget på administrationspanelet. Vi tilføjer jævnligt nye sporg.vælg-progKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Tryk på hjælp/Help for at læse hjælpe artikler og se tutorials. Vi har lavet en Video tuturial for, hvert plugin. Du kan også finde tips og triksSe hvordan du laver din egen appKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Under Appearance/Udseende styre du alle farverne på knapper og links. Det er også her du indsætter dit design til app-ikonet samt din loading screen/splashscreen.app designKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Media library/Mediebibliotek her uploader du dine billeder, og andet grafik du bruger til din app.mediebibliotekKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Home plugin/Hjem plugin dette er din apps forside, her kommer du alle dine plugins i. Du kan også style din app ved at kommer et eller flere karusel-billeder i. hjem pluginKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Plugins er forskellige funktioner som du kan tilføje din app. Vi har mange forskellige funktioner, og tilføjer jævnligt nye som du frit kan tilføje din app. Klik her for at se alle funktioner.pluginsKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Når du har lavet din app, og den er publiceret, kan du begynde, at sende push notifications til, dem der bruger din app.Du kan sætte den til afsendelse med det samme, eller du kan sætte den til, at sende på et senere tidspunkt. Det er gratis at sende push beskeder.Push beskederKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Du kan ændre sproget til din sidemenu. Din app skal kunne bruges på det sprog du ønsker. Derfor kan du også ændre sproget på din side menu til det sprog du måtte ønske.

Bemærk, hvis du ændre sproget efter din app er publiceret, skal din app genindsendes.

side-menuKlik på billedet for at forstørre det.

 

 

Hvis du ikke finder svaret på dine spørgsmål i vores artikler og video tutorial, sidder vores support klar til at hjælpe dig. Du skal blot klikke på det blå “?” i nederste højre hjørne såm vist på billedet. Du kan også sende en mail på support@appinvent.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vise dig hvordan du laver en app.app-support

Klik på billedet for at forstørre det.

 

 

Du kan altid logge ind på administrationspanelet, efter du har oprettet dig, med dine kontooplysninger.Log ind

Klik på billedet for at forstørre det.

Nu har du set, hvordan du laver din egen app. Men bare rolig, du bliver ikke efterladt alene. Som beskrevet har vi video tuturials, hjælpeartikler og support chat inde på vores platform.

 

 

  Lav din egen app nu