test


Lad os udvikle din app for dig

Hvis du ikke ønsker at lave din app selv, på vores app-platform, hjælper vi dig gerne. Vi udvikler native apps til iOS og Android efter dit ønske. Du kan frit vælge mellem de samme funktioner som vi har på vores app platform, og derefter  læne dig tilbage og lade os klare resten. Vi udvikler kun apps med de funktioner vi har på vores app-platform.

Fra idé til en færdig app

Et samarbejde i mellem dig og vores app udvikler indledes med, at vi sætter os grundigt ind i opgaven. Derefter planlægges processen fremadrettet, og vi sørger for at processen er veldefineret og tilrettet til dine behov.

Vores app udviklere samarbejder med dig

Når vi kender dine behov, og processen er velbeskrevet, går vores app udviklere i gang med at designe og udvikle din app i samarbejde med dig.Vi er først tilfreds nå du er tilfreds.

frisør
Book værkstedstid
Loyalitets app
Priser
Billeder

App-ikoner

Vi designer unikke app-ikoner

App ikon design

Det at designe et godt app-ikon er ikke bare at putte et logo i på en firkant med en eller anden farve. Faktisk er det kun få firma-apps der overhovedet bør bruge deres logo i deres app-ikon. Du har brug for noget, der skiller sig ud blandt alle de andre app-ikoner derude. Det skal være nemt, at afkode et app-ikon. Tænk på ikonerne på din computer. Du ved hvor tingene er placeret på grund af de simple ikoner – dokumenter gemmes i mapper, og musik afspilles fra en knap med en node på. Et app-ikon skal kunne bruges i mange forskellige størrelser.

Det første indtryk

Husk, at dit app-ikon er det første indtryk din bruger får af din app. Derfor er det vigtigt, at dit ikon skiller sig ud fra mængden, samtidig med at dit ikon er genkendeligt.

Et app-ikon er ikke kun en lille ting på telefonen

De fleste af os tænker på ikoner som de bittesmå ting på vores telefoner eller computere, men et ikon er ikke altid lille. Et ikon skal udformes på en måde, så det er anvendeligt i alle størrelser. Dette er især vigtigt på grund af det konstante skiftende digitale landskab, og udbredelsen af retina skærme. Når du bestiller et app-ikon hos Appinvent.dk får du foruden PNG filer i alle de størrelser du skal bruge, altid en fil med dit ikon i vektorformat. Vektorbilledet er ikke lavet af pixels, derfor kan man forstørre ikonet, uden at det går ud over kvaliteten. Vores app udviklere sørger selvfølgelig for, at vores design virker uanset, hvilken størrelse du skal bruge dit ikon i.

Design muligheder

Om det skal være skeuomorphic eller flat design er en smags sag, dog er flat design det mest populære at bruge i tiden. Om du skal bruge det ene eller det andet kræver en analyse af den yderlige design linje (Hjemmesider osv.)

Flyers

Få en flot flyer til at promovere din app

App flyers

Det er ikke kun online promovering der kan hjælpe din app ud over rampen. God gammeldags offline promovering med et digitalt touch i form af en QR kode kan være ganske effektivt. Giv dine kunder en flyer med i posen når de har købt ind i din butik, eller giv dine restaurantgæster en flyer med, når de afslutter et besøg på din resturent. Skal du på messe så tag nogen flyers og del ud til så mange besøgende som muligt, det vil også være en god “døråbner” så du kan få snakket med folk, og få dem fortalt endnu mere om din app. Glem alt om teksttunge flyers med clip art og dårlige billeder – Appinvent.dk laver professionelt designede layouts til dig, så du kan promovere din app.