Apple lukker nu helt ned for apps der er lavet på DIY(Do It Youself) platforme.

Apple acceptere nu ikke længere apps der er lavet på DIY platforme som vores. Apple er igennem længere tid blevet mere og mere rigide, i forhold til det de acceptere. Dette har nu resulteret i, at det ikke længere er muligt for folk der ikke ønsker, at betale en formue, selv at lave deres apps.

Når vi spørger Apple om, hvorfor de har taget den beslutning, svare de blot, at de ønsker, at brugerne skal have en unik brugeroplevelse, og at de ikke ønsker, at der er flere apps der ligner hinanden, dette gælder både koder og udseende.

Fortvivl ikke, hvis du gerne vil lave apps, der virker på iPhones og iPad.

Det er nu muligt, at lave PWA apps. PWA står progressiv web apps , og føles som en helt almindelig app for brugerne, og så tager den ikke så meget plads på telefonen som almindelige apps. PWA apps virker også offline ved dårlig, eller ingen netforbindelse. Det er muligt at installere PWA apps på smartphonen så du har et ikon på skærmen helt ligesom en almindelig app. Forskellen er kun, at det nu er en genvej man har oprettet, en genvej til et resopnsivt website, som ligner og virker som en app.

For dig som udvikler er der heller ingen forskel. Du skal ikke lave din app to gange på Appinvent.dk, selvom du vil lave en PWA og en Android app. Du laver blot din app og publicere den, og så tager vi os af resten. Heller ikke når du skal opdatere din app, er der nogen forskel, du klikker blot på “Publish” og så er din app ændret.

Sådan finder du linket til din PWA app.

Du skal blot gå ind under Settings og Share Settings Ud for HTML5 ser du et link, dette er dit link til din PWA app.

 

Comments are closed.